Η ομάδα μας

Δημήτρης Κίτρος

(Οπτικός – Οπτομέτρης)   

Στις προεισαγωγικές εξετάσεις για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα το 1991 κατέλαβε την 1η θέση παγκύπρια για τα ΤΕΙ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αφού αποπεράτωσε την στρατιωτική του θητεία το 1993 ξεκίνησε τις σπουδές του στο τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών [ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ]. Αποφοίτησε από τη σχολή το Μάιο του 1997.

Εργάστηκε για 2 σχεδόν χρόνια ως υπάλληλος στα οπτικά Κανάρης στο Παραλίμνι.

Το Μάρτιο του 1999 άνοιξε το 1ο κατάστημα με όνομα D. KITROS OPTICAL HOUSE στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 13 χρόνων τον  Απρίλιο του 2012 άνοιξε το 2ο κατάστημα στα Λειβάδια στην Λάρνακα.

Κατά συχνά διαστήματα παρακολουθεί διάφορα επιμορφωτικά συνέδρια και σεμινάρια με θέμα την Οπτική – Οπτομετρία τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Είναι μέλος στο σύνδεσμο Οπτικών Κύπρου καθώς επίσης μέλος και στο συμβούλιο του συνδέσμου Οπτικών Κύπρου.

 Ζαϊρα Τσέφλικα
(Οπτικός – Οπτομέτρης)   

IMAG1081Εισήχθη στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών [ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ] στο τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας το 2004. Το Σεπτέμβριο 2009 πήρε το πτυχίο της.

Παράλληλα με τις σπουδές τις, εργαζόταν για 3 χρόνια στο οπτικό κατάστημα Καρακάσης επί της οδού Σόλωνος στην περιοχή Κολωνάκι της Αθήνας. Στη συνέχεια, εργάστηκε για 4 χρόνια στο οπτικό κατάστημα Θεοδοσίου στην περιοχή Κηφισιά στην Αθήνα.

Από τον Αύγουστο του 2012 εγκαταστάθηκε στην Κύπρο ξεκινώντας δουλειά στο οπτικό κατάστημα Opticana στο My Mall στη Λεμεσό.

Έλαβε μέρος σε πολλά σεμινάρια Οπτικής – Οπτομετρίας που διοργανώθηκαν από την Πανελλήνια Ένωσης Οπτικών – Οπτομέτρων (ΠΕΟΟ).

Από τον Ιούνιο του 2013 εργάζεται στο κατάστημα D. KITROS OPTICAL HOUSE ως οπτικός – οπτομέτρης στα Λειβάδια στη Λάρνακα.

 

 

Advertisement